کد خبر: 2830493
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶

سیاست های دولتمردان برگرفته از درخواست ها و ایده‌های مردمی است

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان گفت: حمایت مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان می دهد که سیاست های دولتی همان مطالبات مردمی است و سیاست های دولتمردان در عرصه های داخلی و خارجی برگرفته از درخواست ها و ایده های مردمی است.

رسول جلایی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه 22 بهمن یک حرکت ملی است نه یک حرکت رسمی و اداری، اظهار کرد: 22بهمن یک رفراندوم عمومی برای مقبولیت و مشروعیت نظام جمهوری اسلامی است که مردم پشتوانه آن هستند.

وی با بیان اینکه نمود اصلی و واقعی 22 بهمن مستلزم حضور پرشور همه اقشار جامعه اعم از گروه های مختلف است، افزود: حضور اقشار مختلف جوانان با سلایق مختلف در راهپیمایی 22 بهمن نقطه امید و افتخار ملت ایران است زیرا جوانان امید آینده ایران اسلامی هستند لذا باید نقش متمایزی نسبت به سایرین ایفا کنند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان تصریح کرد: هر اندازه جوانان در این حرکت ملی حضور پرشورتری داشته باشند می توانیم به ارتباط منطقی این نسل با یکدیگر و همواهی آنان با سایر مردم و مسئولین امیدوار باشیم.

جلایی با بیان اینکه راهپیمایی 22بهمن همایش ملی سالیانه در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ایران است، گفت: برگزاری پرشور این همایش ملی به ما می گوید جریان انقلاب همچنان جاری است و اهدافش را پیگیری می کند لذا باید برای رسیدن به آرمان های انقلاب تمام تلاش و مجاهدت خود را به کار گیریم.

وی با بیان اینکه 22 بهمن به نوعی بازخوانی سیاست های نظام در عرصه های اجتماعی است، یادآور شد: بخشی از این سیاست ها در راهپیمایی 22 بهمن خود را نشان می دهد مردم در راهپیمایی 22 بهمن سلطه آمریکا و استکبار را نفی می کنند و داشتن انرژی صلح آمیز هسته ای را حق خود می دانند و مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان را اذعان می کنند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه مردم در راهپیمایی 22 بهمن حمایت خود از اقتصاد مقاومتی را اعلام می کنند، عنوان کرد: حمایت مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان می دهد که سیاست های دولتی همان اقتضائات مردم و مطالبات آنان را پیگیری می کند سیاست های دولتمردان در عرصه های داخلی و خارجی برگرفته از درخواست ها و ایده های مردمی است.

جلایی با بیان اینکه دشمنان در 22 بهمن امسال نیز همچون سال های گذشته متوجه این ارتباط و پیوند عمیق میان مردم و مسئولین می شوند، خاطرنشان کرد: دشمنان ما در عرصه های بین المللی بدانند که مطالبه های دولت مردان ما در عرصه های خارجی نشئت گرفته از افکار و مطالبات مردمی است.

captcha